Oslo - Bergen nesten gratis

Busselskapet Arctic Express starter i sommer billigbuss mellom Oslo og Bergen etter modell av Ryanairs lavpriser i luften.

Publisert
Sist oppdatert

49 kroner mellom Oslo og Bergen. Det er ikke lavprisflyselskapene som har kastet seg inn i kampen om budsjettbevisste reisende, men busselskapet Arctic Express. Åtte timer på bussen høres i utgangspunktet ikke overvettes fristende ut for de fleste, men for fem tiere, kan det kanskje være en grei pris å betale. Arctic Express Buss og Reisebyrå AS har fått konsesjon på busstrekningen Oslo - Bergen, og lover så lave priser for de som er først til mølla på hver tur.

Skroll ned for mer.Bergen - Ekspressen blir navnet på den nye ruten som starter opp i løpet av juli. Fra starten planlegger selskapet avganger fredager og søndager i hver retning. I løpet av august er planen at flere stoppesteder skal føyes til, og at uken skal få flere avganger.

- Det avhenger av etterspørsel, men i starten planlegger vi å kjøre ruten med to busser, forteller disponent Vidar Antonsen til DinSide Reise.

Selskapet satser på å lokke kundegrupper som nå ikke reiser mer enn en eller to ganger i året til å reise flere ganger.

Nettbestilling

- De to første ukene selges alle plasser ut til introduksjonsprisen på 49 kroner, forteller Antonsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer