Oslo - mer enn bare Grand

Vandrerhjem, sjarmerende pensjonater, bed and breakfasts i rolige villastrøk, ferieleiligheter, camping og boligbytte. Oslo har ikke bare Hotell Continental og Bristol å tilby sine turister. Her er en oversikt over spennende og ikke minst billige krypinn i Tigerstaden i sommer.

Publisert
Sist oppdatert

Perminalen Hotel

Midt i Kvadraturen i sentrum av Oslo ligger denne gamle soldatbastionen som er blitt billig hotell for alle. I helgene kan det imidlertid bli ganske fullt, så det lønner seg å bestille i god tid i forveien. Perminalen tilbyr syv etasjer med rom for en, to eller flere personer. Frokost er inkludert i prisen, og bad, dusj og TV fins på alle rom. Priser: Enkeltrom kr. 495, tosengsrom kr. 650 og firesengsrom til kr. 850. Sengeplass i firesengsrom m/bad kr. 280. Adresse: Øvre Slottsgate 2, tlf. 23 09 30 81.Nettsted: Perminalen Hotel

Oslo Vandrerhjem Haraldsheim

Flott utsikt fra Sinsen, høyt og fritt, 71 rom, de fleste av dem fireroms og ideelt for en stor venneflokk som trenger billig innlosjering. Du kan ha med deg ditt eget sengetøy eller leie et sett for 50 kroner. Frokost er inkludert i prisen. Litt langt å gå fra sentrum, men god kommunikasjon med trikk 10 og 17 eller buss 31 og 32. Nattrikk til Sinsen i helgene.Priser for ikke-medlemmer: Sengeplass i tre- og firemannsrom m/bad kr. 220, enkeltrom m/bad kr. 395, tosengsrom m/bad kr. 515. Nesten samme tilbud som Haraldsheim har Oslo Vandrerhjem IMI, i sentrum av byen, og Oslo Vandrerhjem Rønningen YMCA på Kjelsås. Kun åpne i sommersesongen.Adresse: Haraldsheimveien 4, tlf. 22 22 29 65/22 15 10 43.Nettsted: Haraldsheim Vandrerhjem

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer