Oslo og Trondheim på topp

Men når vi velger utlandet, flyr vi til København.

HIT REISER MANGE: København er utenlandsdestinasjonen som får besøk av flest reisende fra både Oslo, Bergen og Trondheim. Foto: Colourbox.com
HIT REISER MANGE: København er utenlandsdestinasjonen som får besøk av flest reisende fra både Oslo, Bergen og Trondheim. Foto: Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi har alle overhørt samtaler om eksotiske reisemål og solfylte sydenturer rundt lunsjbordet på jobb. Men det er slett ikke palmesus eller stabilt sommervær som preger reisemålene våre.

DinSide har sett nærmere på flyplasstatistikken for 2010, for å finne ut hvilke destinasjoner som er mest populære blant nordmenn. Og selv om vi foretrekker å fremheve Thailand-turen fra i fjor, er det mer sannsynlig at den siste flyturen gikk til Trondheim eller Oslo.

Les også: 1. juni får du dette på alle norske flyplasser

Flest reiser til Oslo og Trondheim

For reisende fra Gardermoen var Trondheim den mest populære destinasjonen i 2010, med totalt 1.588.000 passasjerer. Bergen kommer på en klar andreplass, mens Stavanger er destinasjon nummer tre over de mest populære destinasjonene for flypassasjerer fra Oslo.

Og mens Oslo-folk reiser til Trondheim, går strømmen også andre veien. Oslo var hoveddestinasjon i 2010 med 1.600.000 passasjerer ut fra Trondheim. (Evt. er det de samme passasjerene som flyr tur-retur.) Også for trønderne er Bergen den andre mest populære destinasjon, mens Bodø kommer på tredjeplass.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer