Norgesferie:

Oslo på ny toppliste

Jubler over denne drømmelista.

Jubel: Munchmuseet er både utskjelt og beundret. Foto: Odd Roar Lange/The Travel Inspector
Jubel: Munchmuseet er både utskjelt og beundret. Foto: Odd Roar Lange/The Travel Inspector Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nordmenn jubler over flotte ferieopplevelser i Norge. Og nå får de også følge av den anerkjente amerikanske magasinet «Time».

The Time plasserer nemlig Oslo på lista av de 100 fineste stedene å besøke i 2021. Til tross for at det så langt i år nesten bare er nordmenn som har fått glede seg over reiser i hovedstaden.Og dette er begrunnelsen:

Åpner opp

«Til høsten åpnes Munchmuseet ved havna i Oslo. Et museum som er dedikert til kunsten og livet til Edvard Munch, den berømte maleren bak maleriet Skrik,» skriver Time og fortsetter:

«Til tross for nedstengning under pandemien åpner det også en utrolig liste over nye restauranter og barer i Oslo, inkludert ZZ Pizza, som serverer pizza i en gammel bilvaskehall, og La Mayor, som vil tilby moderne meksikanske retter med fokus på sjømat og på Holmenkollen-åsen, over byen, er Roseutstillingen en ny permanent kunstinstallasjon med malerier og skulpturer.

Og i løpet av 2022 åpner det prisbelønte designfirmaet Snøhetta sitt solobservatoriet rundt 40 km nord for Oslo. Dette blir det største solobservatoriet nord for Alpene og skal inneholde med et planetarium, nordlysutstilling og mye mer», skriver Time i sin begrunnelse for å sette Oslo på lista over de 100 beste stedene i verden å besøke i år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer