Østlandet - rundt Oslofjorden

Fylkene rundt Oslofjorden har et vidt spenn av opplevelser å tilby turistene.

Publisert
Sist oppdatert

Denne delen av landet har mer å by på enn Holmenkollen, sommerrevy i Tønsberg og Gamlebyen i Fredrikstad. Dette er hva Oslo, Akershus, Vestfold og Østfold har å by oss:

OSLO

Norsk Design og Arkitektursenter i Hausmannsgate like ved Akerselva er et mekka for kultur- og designinteresserte - og helt gratis. Her kan du se ulike utstillinger som presenter unge talenter innen arkitektur, produkt-, møbel-, kles- og grafisk design. Kjøp en gave i designbutikken, eller sett deg ned på Elvebredden Café og Restaurant. Like ved ligger forresten den livlige bydelen Grünerløkka med butikker, kafeer og restauranter.

Ekstern lenke:Norsk Design og Arkitektursenter

I Oslo Reptilpark i Storgata midt i sentrum kan du få møte slanger og andre krypdyr på nært hold. Føl kriblingen i magen og frysninger på ryggen ved synet av giftige slanger og sort-enke edderkopper. Hver tirsdag ettermiddag mates slanger og øgler med mus og lignende, en noe blandet fornøyelse for de fleste. Derimot er øglene og kameleonene veldig søte.

Ekstern lenke:Oslo Reptilpark

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer