Heiskort

Over 10 000 kroner

Dette må du ut med i påska.

FINE FORHOLD: Mange nordmenn flokker til påskefjellet. Her fra skisenteret i Hemsedal. Foto: Halvard Alvik / NTB
FINE FORHOLD: Mange nordmenn flokker til påskefjellet. Her fra skisenteret i Hemsedal. Foto: Halvard Alvik / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Neste uke er det duket for påskeferie i store deler av landet, og nordmenn flokker til fjells for å nyte noen fine dager i skibakken eller i -løypa.

I oversikten til nettstedet Fnugg.no meldes det stort sett om gode forhold i skibakker landet rundt, men vær oppmerksom på at det er en snøskredfare i enkelte ikke-preparerte løyper.

Heiskort

Har du tenkt deg til høyfjellet for enten litt moro på slalåm eller snøbrett, men ikke har kjøpt sesongkort, kan det være greit å vite hva det koster for heiskort i de ulike skibakkene.

Vi har derfor sjekka prisene på noen av de mest populære alpinanleggene i Norge i påskeuka.

Vi har tatt utgangspunkt i følgende heiskort: én dag, to dager og sju dager, men de fleste skisentrene selger flere billettyper som halvdag, 3–5–6 dager og mer.

I hovedsak kan flersdagskort bare brukes i påfølgende dager ved de fleste skisentrene, men i enkelte tilfeller kan du også kjøpe flerdagskort med valgfrie dager. Flerdagskort inkluderer kveldskjøring, men det gjør ikke alltid dagskort.

Merk at du i de fleste tilfeller må ha et nøkkelkort for å skanne billetten i bakken. Prisene som er oppgitt under, er ekskludert nøkkelkortet. Det er gjenbrukbart, så hvis du har et fra tidligere, betaler du prisen under. Trenger du et nytt kort, varierer prisen fra skisenter til skisenter mellom 65 og 100 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer