Overlev flyturen med barna

Vi har tipsene - og triksene.

Publisert
Sist oppdatert

Det er sommer og tid for familieturer. For å få den perfekte familieturen er det mange som reiser langt utover Norges grenser. Selve reisen kan derimot bli et langt mareritt dersom man reiser med små barn. Vi har samlet tipsene som nettopp kan gjøre reisen perfekt.

Reis på kvelden

Journalist Julia Carlisle i news.com.au er en erfaren flypassasjer med to små barn. Hun har en rekke råd til foreldre som med gru ser frem mot flyreisen med de små, og påpeker at det ikke trenger å være så vanskelig bare man gjør de rette forberedelsene og kjenner de rette triksene.

- Marerittalderen er fra ett til to år, når barna ikke forstår at de må sitte stille, være stille og oppføre seg ordentlig over lengre tid, skriver hun. Og hun anbefaler å unngå lange flyreiser i denne perioden så godt det lar seg gjøre.

Men uansett alder er det viktig å være godt forberedt før man legger ut på den lange flyreisen med barna. Ekstra barnemat og tåteflasker er en selvfølge, men det kan også være smart å ta med seg et ekstra skift, bleier, favorittkosedyret, bøker og andre aktiviteter som kan holde barna opptatt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer