Overlevelsesguide til fornøyelsesparken

Her er oppskriften på hvordan å overleve fornøyelsesparken med ungene.

Publisert
Sist oppdatert

For foreldre kan det være et sant mareritt å holde tritt med et overivrig avkom på åtte år som på sedvanlig vis er på en skikkelig adrenalintrip inne i en fornøyelsespark. Du som forelder må selvsagt stille opp som "wingman" på alle turer, og du må også stå i alle køer for å kjøpe det poden vil ha.

Dette er mer enn nok til å ta knekken på selv Klabb og Babb, og før du vet ord at det spilles "Gammel Jegermarsj" i hodet ditt i form av lett tinitus på grunn av mas, spjåk og leven.

Hvordan skal du overleve en slik "fornøyelse"? Mange vil nok heller kalle det en fordøyelsespark. For klarer magen din seg igjennom en slik dag, er du nærmest overmenneskelig.

Ta disse tipsene til etterretning og du kan være sikker på å overleve dagen:

1) Køer

Disse kommer til å ta livet av deg. Korsryggen og føttene vil bli såre og stive av all ventingen, så gjøre livet ditt enklere ved å sky disse som pesten: Bestill billetter online der det er mulig. Da har du sluppet unna dagens første kø. Ha med niste, for selv om parkene har matboder betyr dette også enda en kø mindre å stivne i.Ikke dra på en typisk utfartsdag. Ta fri fra klokken 13.00 på en fredag og ha parken for deg selv. Da er den nærmest køfri.Skulle du allikevel måtte dra i "rushen", sørg for å velge de største og mest populære attrakasjonene først. Mest sannsynlig mindre folk, og du er også langt mer opplagt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer