Overnatting for Diana-fansen

Prinsesse Dianas bror vil leie ut familieeiendommen for overnatting til rike amerikanere.

Publisert
Sist oppdatert

Rike amerikanere med det eksklusive Centurion Card fra American Express, har fått tilbud om å bestille overnatting på Althorp, Spencerfamiliens eiendom. Prinsesse Dianas bror, jarlen av Spencer, sier at leiegjester kan benytte hele eiendommen med unntak av den lille øya der Diana er gravlagt. Det skriver den britiske avisen The Mirror i en artikkel publisert i slutten av mars.

Høy pris

Det betyr at det skal være mulig å overnatte i prinsessens rom, et rom der Diana overnattet sammen med Prins Charles. Gjester skal også kunne forsyne seg fra vinkjelleren, få servert fra kokkene på eiendommens kjøkken og nyte parkområdet rundt.

Jarlen sier at prisen avhenger av gjestenes krav. Omkring 30.000 pund per natt er estimert prisforlangende, noe som tilsvarer 365.000 kroner. Eiendommen vil bli tilgjengelig for leie fra slutten av sommeren, når den er stengt for publikum.

Det er forøvrig ikke nytt at Althorp leies ut - det er vanlig praksis på mange verneverdige eiendommer at de leies ut til firmaer og begivenheter. Også Althorp har tidligere vært utleid på dagbasis, men denne praksisen ble lagt på is etter prinsessens død og begravelse i 1997.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer