Overnatting for spareturister

Her er en liste over egnede overnattingssteder for deg som ikke skal gro fast i hotellrommet med visakortet på fri flyt.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Tør vi minne på at Amsterdam er en meget liberal by, som tiltrekker seg mange reisende som etterspør akkurat denne kvaliteten. Du bør derfor legge fordommene igjen hjemme, før du inntar byens mest budsjettvennlige overnattingssteder. Her røykes og inntas det meste av naturprodukter, relativt åpenlyst, uten at det legger en demper på stemningen blant beboerne.

Skroll ned for mer.

Flying Pig Backpacker Hostel
Mange har anbefalt overnatting på Flying Pig Backpacker hostel som har to avdelinger i sentrum av Amsterdam. Her får du stor seng for to for fra 30 euro i sovesal. Du kan også få rom her – fra 63 euro for dobbeltrom uten bad.

 • Flying Pig
 • The Last Waterhole
  Sentralt plassert tre minutter fra sentralstasjonen, i Red Light District. Kun for deg mellom 18 og 30. Priser fra 14 euro per natt i sovesal.

 • The Last Waterhole
 • Amst botell gir deg sjøutsikt om du ønsker det.
  Amst botell gir deg sjøutsikt om du ønsker det. Vis mer

  The Amst Botel

  Bo i båt på kanalene – Amst Botel er byens eneste flytende trestjerners botilbud. Dette båthotellet ligger ved Oosterdokskade. Enkelt/dobbeltrom fra 84 euro per natt, litt dyrere om du vil ha utsikt over kanalen.

 • The Amst Botel
 • Euphemia Hotel
  Et ombygd kloster har blitt et enstjerners hotell der du får dobbeltrom til priser mellom 35 og 60 euro per natt.

 • Euphemia Hotel
 • Dette er bare noen forslag. Vi kan ikke gå god for kvaliteten på disse hotellene, men flere er anbefalt av backpackere. Finn flere hosteller på Hostelz.

  Canal House Hotel
  For den med litt mer penger, anbefales Canal House Hotel av både magasiner og reisehåndbøker. Hotellet ligger i to bygninger fra 1600-tallet, like rundt hjørnet for Anne Frankhuis. Alle rom med unntak av badene er møblert med antikviteter, og prisene varierer med romstørrelsen, fra 140 til 190 euro.

 • Canal House Hotel
 • Prøv også Dakloos, en nettjeneste som hevder å tilby gode hotellpriser, og som samtidig donerer en prosentdel av inntektene til organisasjoner som hjelper de hjemløse.

  For å regne om prisene fra euro til kroner – bruk valutakalkulatoren

  Tilbake til innledningen

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer