Overnatting for spareturister

Her er en liste over egnede overnattingssteder for deg som ikke skal gro fast i hotellrommet med visakortet på fri flyt.

Publisert
Sist oppdatert

Tør vi minne på at Amsterdam er en meget liberal by, som tiltrekker seg mange reisende som etterspør akkurat denne kvaliteten. Du bør derfor legge fordommene igjen hjemme, før du inntar byens mest budsjettvennlige overnattingssteder. Her røykes og inntas det meste av naturprodukter, relativt åpenlyst, uten at det legger en demper på stemningen blant beboerne.

Skroll ned for mer.

Flying Pig Backpacker HostelMange har anbefalt overnatting på Flying Pig Backpacker hostel som har to avdelinger i sentrum av Amsterdam. Her får du stor seng for to for fra 30 euro i sovesal. Du kan også få rom her – fra 63 euro for dobbeltrom uten bad.

Flying Pig

The Last WaterholeSentralt plassert tre minutter fra sentralstasjonen, i Red Light District. Kun for deg mellom 18 og 30. Priser fra 14 euro per natt i sovesal.

The Last Waterhole

The Amst BotelBo i båt på kanalene – Amst Botel er byens eneste flytende trestjerners botilbud. Dette båthotellet ligger ved Oosterdokskade. Enkelt/dobbeltrom fra 84 euro per natt, litt dyrere om du vil ha utsikt over kanalen.

The Amst Botel

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer