Overnatting i London for 60 kroner

Neste år vil selskapet bak lavprisgiganten easyJet ekspandere inn i hotellbransjen med billigovernatting.

Tegning av easyDorm.
Tegning av easyDorm. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En seng sentralt i London for priser fra fem pund per natt? Høres utopisk ut, men i løpet av neste år skal tilbudet være en realitet ifølge grunnleggeren av lavprisflyselskapet easyJet. Easydorm heter konseptet som følger prinsippene fra lavprisflybransjen.

Skrapet konsept

Easydorm skal tilby rom bygget i moduler i glassfiber. Hvert rom blir på omkring åtte kvadratmeter og vil inkludere dusjenhet, toalett og japansklignende madrasser på gulvet. Servicenivået er skrapet til skinnet. Her vil det ikke være restauranter og andre tjenester. Ikke en gang sengetøy og toalettsaker er inkludert, men kan betales for separat. Du kan også spare penger på å rengjøre rommet selv.

Rommene skal selges etter samme prinsipp som flyselskapets lavprisbilletter. Først til mølla får de laveste prisene, og prisene skal variere med etterspørselen.

London først

London blir første by ut med dette hotellkonseptet, som er planlagt med tanke på etablering i større byer verden rundt. EasyGroup sier at det første hotellet vil åpne i løpet av 2004.

EasyGroup ble grunnlagt i 1998, og har også andre "easy"-konsepter. Fly, kino, bilutleie og internettkafeer er mellom de forretningsområdene gruppen arbeider med. Grunnleggeren av gruppen er Stelios Haij-Iouannio fra Hellas.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer