Overnatting og reise

I India blir du stort sett overfalt av ivrige hotelleiere som gledelig vil ta deg med til deres hotell. Sjekk ut forskjellige muligheter før du bestemmer deg.

Publisert

Her følger en liten oversikt over hvor du kan bo, og hvordan du kommer deg til den fredelige øya på Indias vestkyst.

Her overnatter du

I sentrum er det en del hoteller å velge mellom. Hare Krishna Guest House har enkle og rene rom fra 75 INR (15 kroner). Hotell Sanman er en gammel portugisisk villa. Det er et populært sted å bo, så det kan være fult. Her får du store dobbeltrom fra 150 INR (31 kroner). Hyggelig betjening og fin restaurant på taket.

Vil du bo nærmere standen Jallandhar, kan du bo på Jay Shankar Guest House Et enkelt sted med dobbeltrom fra 80 INR (16 kroner). Betjeningen er ikke særlig behjelpelige… Et bedre og mer luksuriøst alternativ er Diu Tourist Cottages som har dobbeltrom fra 700 INR (143 kroner). Mange av rommene har utsikt over havet, og hotellet har også en meget god restaurant.

På vei til Nagoa Beach finnes det enkelte hoteller, men skal du først bo utenfor sentrum, kan du likså godt bo på stranden. Ganga Sagar Guest House har enkeltrom fra 150 INR (31 kroner) og dobbeltrom fra 300 INR (62 kroner).

Til og fra Diu

Una er et lite sted på fastlandet. Derifra går det busser hver halvtime de ti kilometerne til Diu. Ankommer du etter klokka åtte om kvelden kan du ta en rickshaw for 100 INR (20 kroner). Til Una går det busser fra forskjellige store og små byer i Gujarat. Har du dårlig tid går det også ett fly om dagen fra Mumbai for US$ 95 (820 kroner).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer