Overnatting og spisesteder

Av: Stine Okkelmo

Publisert
Sist oppdatert

Mat for mons

Du skal lete godt for å finne virkelig sliten pubmat i New Forest. Med råvarene vandrende rett utenfor pubdøren sier det seg selv at det ikke er mye coleslaw og nyrepai på menyen. Hva med hjortestek med plommesaus, lammesadel med rotfrukter og mintgelé, eller svinestek med stekte epler og tranebær? De søte ponniene slipper unna – ingen ponnibiff på menyen, heldigvis.

Ellers er det nesten obligatorisk med high tea i et av de tradisjonelle tehusene som ligger i landsbyene i New Forest. Under mitt andre besøk til naturparken snublet søsteren min og jeg inn i et tehus som brakte oss rett hjem i stua til bestemor. Vi var de eneste gjestene uten hvitt hår og permanent. Men pytt, pytt. Det var likevel stas når den lille tekannen, scones, syltetøy og clotted cream, en veldig tykk fløte som skal smøres på sconesen, kom på bordet.

Et sted å hvile

Det finnes flust av overnattingsmuligheter i New Forest. Liker du friluftslivet finnes det flere steder du kan slå opp teltet. Hoteller finnes også, og hvis du vil bo litt fint kan du for eksempel sjekke inn på Whitley Ridge Hotel, et koselig hotell med en gourmétrestaurant med to Michelinstjerner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer