Overnatting

Flyreiser og fotballbilletter er vel og bra, men det er også viktig å finne et bra sted å hvile ut mellom kampene. Vi har lett - og her er noen forslag til hvor og hvordan du finner overnattingsstedet som passer for deg.

Publisert
Sist oppdatert

Overnatting i Portugal er delt inn i flere kategorier ved lov; hotell, privat gjestehus, motell, pousada (bed & breakfast), leilighetshotell, turistleilighet, turistby, landlig hotell og pensjonat.

For å hjelpe tilreisende har arrangørene oppnevnt et offisielt innkvarteringsbyrå, Euro 2004 Accommodation Agency. Her kan du i tillegg få hjelp med blant annet transport om du skulle ønske det - og fordelen er at det burde være enkelt å kommunisere på engelsk.

Euro 2004 Accommodation Agency kan du kontakte på telefon +351 217 615 520, fax: +351 217 950 339, eller email: accommodation.agency@aa.euro2004.pt.

Det er også mulig å bestille gjennom en rekke samlesider for hoteller i Portugal.

www.eportugalhotel.comSamleside for pousadaswww.hotelsportugal.com

Disse tre sidene er gode og oversiktlige. Et par minutter på Internett vil gi deg uendelig mange flere alternativer. I tillegg er det også mulig å bestille hotell gjennom norske online reisebyråer som ebookers, reisetorget og restplass.no.

Praktisk informasjon

Trenger du råd eller tips i forkant av reisen kan du sjekke Lisboas online turistkontor.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer