Overnatting

Flyreiser og fotballbilletter er vel og bra, men det er også viktig å finne et bra sted å hvile ut mellom kampene. Vi har lett - og her er noen forslag til hvor og hvordan du finner overnattingsstedet som passer for deg.

Publisert
Sist oppdatert
Det er mye å velge mellom på hotellfronten, men det er langt mellom ledige rom i billig-men-bra hotellene. Valget står mellom enkelt og privat (som her) eller mer luksuriøse omgivelser om prisen ikke spiller noen rolle.
Det er mye å velge mellom på hotellfronten, men det er langt mellom ledige rom i billig-men-bra hotellene. Valget står mellom enkelt og privat (som her) eller mer luksuriøse omgivelser om prisen ikke spiller noen rolle. Vis mer


Overnatting i Portugal er delt inn i flere kategorier ved lov; hotell, privat gjestehus, motell, pousada (bed & breakfast), leilighetshotell, turistleilighet, turistby, landlig hotell og pensjonat.

For å hjelpe tilreisende har arrangørene oppnevnt et offisielt innkvarteringsbyrå, Euro 2004 Accommodation Agency. Her kan du i tillegg få hjelp med blant annet transport om du skulle ønske det - og fordelen er at det burde være enkelt å kommunisere på engelsk.

Euro 2004 Accommodation Agency kan du kontakte på
telefon +351 217 615 520,
fax: +351 217 950 339,
eller email: accommodation.agency@aa.euro2004.pt.

Det er også mulig å bestille gjennom en rekke samlesider for hoteller i Portugal.

Overnatting


 • www.eportugalhotel.com

 • Samleside for pousadas
 • www.hotelsportugal.com
 • Disse tre sidene er gode og oversiktlige. Et par minutter på Internett vil gi deg uendelig mange flere alternativer. I tillegg er det også mulig å bestille hotell gjennom norske online reisebyråer som ebookers, reisetorget og restplass.no.

  Praktisk informasjon

  Trenger du råd eller tips i forkant av reisen kan du sjekke Lisboas online turistkontor.

  Du kan også kontakte det portugisiske turistkontoret i Oslo;
  telefon: 22413608, fax: 22424357 eller email: icep@online.no.

  Her kan du se en oversikt over turiskontorer i de forskjellige portugisiske byene og områdene.

  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer