Øvrige land som norske UD har utstedt reiseråd for

Publisert
Sist oppdatert

Russland

Utenriksdepartementet fraråder reise til eller opphold i konfliktområdene i Nord-Kaukasus som ikke er strengt nødvendig. Norske borgere som oppholder seg i eller planlegger å reise til disse områdene oppfordres til å ta kontakt med ambassaden i Moskva for oppdatert informasjon og registrering.

Elfenbenskysten

Utenriksdepartementet fraråder reise til eller opphold i Elfenbenskysten som ikke er strengt nødvendig. Norske borgere som oppholder seg i eller som planlegger å reise til Elfenbenskysten oppfordres til å ta kontakt med ambassaden i Abidjan for oppdatert informasjon og registrering.

Filippinene

Utenriksdepartementet fraråder reise til eller opphold i sentrale, sydlige og vestlige Mindanao og Sulu-arkipelet (øyprovinsene Basilan, Sulu og Tawi-Tawi) som ikke er strengt nødvendig. Norske borgere som oppholder seg i eller som planlegger å reise til disse områdene oppfordres til å ta kontakt med ambassaden i Manila for oppdatert informasjon og registrering.

India

Utenriksdepartementet fraråder reise til eller opphold i delstaten Jammu og Kashmir, med unntak av Ladakh som ikke er strengt nødvendig. Norske borgere som oppholder seg i eller som planlegger å reise til disse områdene oppfordres til å ta kontakt med ambassaden i New Delhi for oppdatert informasjon og registrering.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer