Øvrige land som norske UD har utstedt reiseråd for

Publisert
Sist oppdatert

Russland

Utenriksdepartementet fraråder reise til eller opphold i konfliktområdene i Nord-Kaukasus som ikke er strengt nødvendig. Norske borgere som oppholder seg i eller planlegger å reise til disse områdene oppfordres til å ta kontakt med ambassaden i Moskva for oppdatert informasjon og registrering.

Elfenbenskysten

Utenriksdepartementet fraråder reise til eller opphold i Elfenbenskysten som ikke er strengt nødvendig. Norske borgere som oppholder seg i eller som planlegger å reise til Elfenbenskysten oppfordres til å ta kontakt med ambassaden i Abidjan for oppdatert informasjon og registrering.

Filippinene

Utenriksdepartementet fraråder reise til eller opphold i sentrale, sydlige og vestlige Mindanao og Sulu-arkipelet (øyprovinsene Basilan, Sulu og Tawi-Tawi) som ikke er strengt nødvendig. Norske borgere som oppholder seg i eller som planlegger å reise til disse områdene oppfordres til å ta kontakt med ambassaden i Manila for oppdatert informasjon og registrering.

Her er det livsfarlig

  1. Øvrige land som norske UD har utstedt reiseråd for


India

Utenriksdepartementet fraråder reise til eller opphold i delstaten Jammu og Kashmir, med unntak av Ladakh som ikke er strengt nødvendig. Norske borgere som oppholder seg i eller som planlegger å reise til disse områdene oppfordres til å ta kontakt med ambassaden i New Delhi for oppdatert informasjon og registrering.

Jemen

Utenriksdepartementet fraråder reise til eller opphold i Jemen som ikke er strengt nødvendig. Norske borgere som oppholder seg i eller planlegger å reise til Jemen oppfordres til å ta kontakt med ambassaden i Riyadh for oppdatert informasjon og registrering.

Kenya

Offisielt reiseråd for Kenya
Utenriksdepartementet fraråder reise til eller opphold i Kenya som ikke er nødvendig.

Myanmar (Burma)

På grunn av den urolige situasjonen i Myanmar/Burma fraråder Utenriksdepartementet reise til eller opphold som ikke er strengt nødvendig. Norske borgere som oppholder seg i eller planlegger å reise til Myanmar/Burma oppfordres til å ta kontakt med ambassaden i Bangkok for oppdatert informasjon og registrering.

Nigeria

Offisielt reiseråd for Nigeria
Utenriksdepartementet fraråder reise til eller opphold som ikke er strengt nødvendig i delstatene Bayelsa, Akwa Ibom, Delta og Rivers i Nigeria. Norske borgere som planlegger å reise til disse delene av Niger-deltaet oppfordres til å ta kontakt med ambassaden i Abuja for oppdatert informasjon og registrering.

Øst-Timor

Situasjonen på Øst-Timor er fremdeles labil og reisende til området anbefales å vise aktsomhet.

Saudi-Arabia

Utenriksdepartementet fraråder reise til eller opphold i Saudi-Arabia som ikke er strengt nødvendig. Norske borgere som oppholder seg i eller planlegger å reise til Saudi-Arabia oppfordres til å ta kontakt med ambassaden i Riyadh for oppdatert informasjon og registrering.

Sri Lanka

Utenriksdepartementet fraråder reise til eller opphold i de nordlige og østlige deler av Sri Lanka (distriktene Jaffna, Kilinochchi, Mullaitivu, Mannar, Vavuniya, Trincomalee, Batticaloa og Ampara) som ikke er strengt nødvendig. Også i resten av Sri Lanka er det grunn til å vise aktsomhet. Norske borgere som oppholder seg i eller planlegger å reise til Sri Lanka oppfordres til å ta kontakt med ambassaden i Colombo for oppdatert informasjon og registrering.

Thailand

Utenriksdepartementet fraråder reise til eller opphold i provinsene Pattani, Yala, Narathiwat og Songkhla som ikke er strengt nødvendig. Norske borgere som oppholder seg i eller planlegger å reise til disse provinsene oppfordres til å ta kontakt med ambassaden i Bangkok for oppdatert informasjon og registrering.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer