Øyferien ble ikke akkurat som forventet

Sov blant rotter, sandlopper og varaner.

Dette gjør hun ikke om igjen: Lena S. Petersson er kommunikasjons- og markedsdirektør i Star Tour, og forteller om  besøket på "paradisøya" i nærheten av Koh Lanta i Thailand.   Foto: Star Tour/Colourbox.com
Dette gjør hun ikke om igjen: Lena S. Petersson er kommunikasjons- og markedsdirektør i Star Tour, og forteller om besøket på "paradisøya" i nærheten av Koh Lanta i Thailand. Foto: Star Tour/Colourbox.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– De verste feriene blir ofte de beste. I hvert fall i ettertid, sier Lena S. Petersson, til DinSide. Men det betyr ikke at man vil gjenta det ...

De aller fleste av oss har nok opplevd en ferie hvor alt har gått på tverke. Og da er det jo en mager trøst at også kommunikasjons- og markedsdirektøren i Star Tour har gjort det samme.

Bodde to uker i Hong Kong uten penger - slik klarte hun det

Tenkte det ville bli Robinson-light

Ferien hun grøsser over skjedde for tre år siden, da hun og familien var i Sør-Thailand og ville overnatte i telt på en paradisøy vest for Koh Lanta, som er en del av nasjonalparken.

Hotellet de bodde på skulle hjelpe å arrangere turen for dem, og sa at de hadde ordnet sovepose, puter og laken for de besøkende.

– De hotellansatte sa "very, very okay. We fix, we fix". Så vi trodde alt var ordnet.

Med seg på turen fikk de en kaptein, som skulle lage mat og kjøre dem over til øya.

– Vi tenkte at det ville være litt sånn Robinson-light, bortsett fra at alle skulle få mat og ingen skulle bli stemt ut, humrer Petersson.

Helt sånn ble det ikke. Det vil si, mange ønsket å bli sendt hjem i løpet av natten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer