Øyhopping – guide

Det går flere ferger mellom fastlandsspania og Balearene. Og fra Norge går det direktefly både til Barcelona og Palma.

Publisert
Sist oppdatert

Braathens flyr direkteruter både til Barcelona og Palma. De fleste store charteroperatører har også disse destinasjonene i sine kataloger. Mellom disse byene går det mange innenlandsfly - flere om dagen. Dessuten går det flere fergeavganger og båtruter. Til Balearene kan du dessuten komme deg med båter fra Valencia, og fra Denia, like nord for Benidorm.

Fergeselskaper

Du kan ta hurtigbåter og ferger mellom fastlandet og øyene.

IscomarDette selskapet har ruter mellom Barcelona og Palma (Mallorca) og mellom Alcudia (Mallorca) og Ciutadella (Menorca). Dessuten går det en rute mellom Denia på fastlandet, og Palma, via Ibiza. Mellom Barcelona og Palma tar det åtte timer med disse fergene.

Ekstern lenke:Iscomar

TrasmediterraneaSelskapet kjører hurtigbåt mellom Barcelona og Palma, Palma og Ibiza, samt Ibiza og Valencia. Dessuten går det ferger på de samme rutene, samt mellom Barcelona og Menorca, Barcelona og Ibiza, samt Valencia og Palma. Fergen bruker cirka syv timer mellom Barcelona og Palma, mens hurtigbåten trenger i underkant av fire timer.

Ekstern lenke:Trasmediterranea

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer