Øyhopping – guide

Det går flere ferger mellom fastlandsspania og Balearene. Og fra Norge går det direktefly både til Barcelona og Palma.

Publisert
Sist oppdatert
Fra Barcelonas fergeterminal som ligger sentralt i havneområdet, nederst i Ramblas.
Fra Barcelonas fergeterminal som ligger sentralt i havneområdet, nederst i Ramblas. Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]


Braathens flyr direkteruter både til Barcelona og Palma. De fleste store charteroperatører har også disse destinasjonene i sine kataloger. Mellom disse byene går det mange innenlandsfly - flere om dagen. Dessuten går det flere fergeavganger og båtruter. Til Balearene kan du dessuten komme deg med båter fra Valencia, og fra Denia, like nord for Benidorm.

Fergeselskaper

Du kan ta hurtigbåter og ferger mellom fastlandet og øyene.

Iscomar
Dette selskapet har ruter mellom Barcelona og Palma (Mallorca) og mellom Alcudia (Mallorca) og Ciutadella (Menorca). Dessuten går det en rute mellom Denia på fastlandet, og Palma, via Ibiza. Mellom Barcelona og Palma tar det åtte timer med disse fergene.

Ekstern lenke:

 • Iscomar
 • Trasmediterranea
  Selskapet kjører hurtigbåt mellom Barcelona og Palma, Palma og Ibiza, samt Ibiza og Valencia. Dessuten går det ferger på de samme rutene, samt mellom Barcelona og Menorca, Barcelona og Ibiza, samt Valencia og Palma. Fergen bruker cirka syv timer mellom Barcelona og Palma, mens hurtigbåten trenger i underkant av fire timer.

  Ekstern lenke:

 • Trasmediterranea
 • Balearia
  Dette selskapet har nylig satt inn en ny hurtigbåt i ruten mellom Barcelona og Mallorca/Menorca. Turen tar cirka tre timer mellom Barcelona og Alcudia (Mallorca), og en times tid mellom Alcudia og Ciutadella (Menorca). Selskapet har også ruter mellom Denia og Ibiza, og mellom alle øyene i Balearene.

  Ekstern lenke:

 • Balearia
 • Tilbake til innledningen.


 • Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer