Øyhopping i Spania

Sommeren er på hell her hjemme, men fortsatt regjerer varmen i syd. Du kan kombinere het storbyferie med øyliv i Spania – prøv øyhopping mellom fastlandet og Balearene.

Publisert
Sist oppdatert

Er du av dem som ikke holder ut mer enn noen dager på stranda? Eller bare en som har lyst å få med deg så mye som mulig på en relativt kort ferie? Øyhopping er som skreddersydd for deg. Problemet er kanskje at du tenker at "Hellas er jeg lei av og ferdig med, så da er øyhopping uaktuelt." Selvsagt er det tungt å slå valgmulighetene du har i den greske øyverdenen, men øyhopping trenger ikke være synonymt med moussaka og ouzo. Spania kan være et spennende alternativ.

Skroll ned for mer.Tapas, sangria, salsa … Spania har sine lokkende stikkord, og med øyhopping mellom fastlandet og Balearene kan du få med deg både shopping, matopplevelser, party og strandliv.

Slik øyhopper du i Spania.

Vi har tidligere også skrevet om øyhopping i Spania – mellom de forskjellige Kanariøyene.Fortsatt ikke lei av Hellas? Noen tips for loffere på de greske øyene.

Barcelona – Mallorca – Ibiza – Menorca – Formentera

En rute av fristende navn venter den som tør prøve seg på øyhopping i Spania.

Storbyen Barcelona bør være kjent for de fleste; her kan turen startes eller rundes av med dampende netter, kredittkortsviende dager og uforlignelig sightseeing. Mer om Barcelona kan du lese her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer