Øyloffing på Kanari

Er du ute etter noe annet enn å gå i flokk med tusenvis av charterturister på de store reisemålene på Kanariøyene? Hvorfor ikke loffe mellom øyene og oppleve det beste på egen hånd?

Binter er det lille kanariske flyselskapet som flyr deg for en billig penge!
Binter er det lille kanariske flyselskapet som flyr deg for en billig penge! Vis mer
Publisert

Vil du ha maksimalt ut av ferien og besøke så mange reisemål som overhodet mulig? Kanskje har du lyst til å oppdage mange nye ukjente steder litt utenfor allfarvei? Hvorfor ikke velge en alternativ ferieform hvor du virkelig blir kjent med øygruppen som europeerne valfarter til hver eneste vinter. Pakk ryggsekken og reis på kanarisk øyloffing! Her finner du priser på flyreiser og båtreiser mellom Kanariøyene.

Reis mellom øyene

Det er svært gode kommunikasjoner mellom alle øyene. Den aller enkleste og raskeste måten er å fly. Det tar mellom 30-45 minutter å fly mellom øyene. Alternativet er å ta sjøveien. Standarden på båtene er forholdsvis bra. Fred Olsen Lines har en større flåte som går mellom flere av øyene – alt fra bilferger til rene passasjerferger. Det finnes også hydrofolier som går mellom de største byene – perfekt for deg som vil frem på kort tid. Det fine med å øyloffe på Kanariøyene er at det er særdeles billig! En flybillett fra en øy til en annen koster fra 290 kroner. Båtbillettene koster fra 100 kroner!

Binter

Vil du raskt frem skal du velge luftveien! Det kanariske flyselskapet Binter betjener de aller fleste rutene - raskt og billig mellom alle øyene. Flyene er ikke store og rommer rundt 50 passasjerer. I tillegg flyr Spanair og Iberia på enkelte av rutene, som regel på de rutene som har mest trafikk. Om bord er det ikke tid til særlig med servering. Flyvertinnene rekker knapt å gjøre seg ferdig med sikkerhetsinstruksjonen før du er på bakken igjen. Serveringen er som regel noen enkle drops samt litt sjokolade innpakket i selskapets logopapir. Et enkelt, men festlig måltid... Akkurat det du trenger for en halvtimes tur i luften.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer