På cruiser'n?

Stadig flere nordmenn velger cruise. Her er selskapene og prisene.

Publisert
Sist oppdatert

Våkn opp til en ny havn med nye dufter og nye opplevelser, hver dag i hele ferien, med alt av mat, underholdning, aktiviteter og benyttelse av fasiliteter om bord inkludert i cruiseprisen.

- Det finnes et cruise for alle

- Gamle myter om cruise er mer eller mindre begravet nå, i dag finnes det cruise for alle aldersgrupper og i alle prisklasser, sier markedsansvarlig i VIA Ferieverden Cruisespesialisten AS, Kristoffer Sandnes.

Cruisespesialisten er, som navnet tilsier, spesialiserte på cruise og har jobbet med dette markedet i 14 år. De selger cruise med mange store og "mindre" rederier.

- Det er bare å konstatere at cruisesalget har hatt et enormt oppsving de siste årene. Flere og flere har oppdaget fordelen med denne ferieformen, og at det kan være et prisgunstig alternativ i forhold til eksemplevis charterreiser. Over tid vil nok enda flere vurdere cruise som et reelt alternativ til charter, tror Sandnes.

- Antallet norske gjester har økt jevnt de siste årene, med en økning på rundt 70 prosent i 2006, i forhold til 2005, sier Andrea Elsner i Norwegian Cruise Lines.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer