På den skjeve sti

Nettet er spekket med ressurser for alle typer reiser og reisende. Her finner du reiseverktøy med homofil og lesbisk vri. God tur på nett.

Start reisen på nett.
Start reisen på nett. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Intet sted forblir uutforsket verken på Internett eller i verden forøvrig. Homofile og lesbiske organisasjoner har selvfølgelig laget reiseplanleggere og guider etter egne preferanser. Her er et lite utvalg:

Stort, smått og overalt

Tusen tonn testosteron og en dame- Bli med DinSide Reise på en helaften i SitgesInternational Gay & Lesbian Travel Association- Full kontroll på alle homo- og lesbearrangementer verden over.Gay & Lesbian Travel & Resource Guide- Ulekkert utseende, men med omfattende samling pekere til homofile ressurser over hele verdenYahoos reiseseksjon, avdeling homofile, lesbiske og biseksuelle.- Finner du ikke det du leter etter her, finner du det aldri.Blu Way- Nettreisebyrå med homofile i fokus.

Skandinavia

Gayguide Danmark- Omfattende nettsted med oversikt over alt som skjer i Danmark og lenker videre til såvel shopping som organisasjoner.SETA Finland- Forening for seksuelle minoriteter har en liten oversikt over hva som skjer i Finland.Norske Blikks reiselivsside viser vei til hele verden.- Omfattende kolleksjon av lenker QX.se- Nyheter om alt som skjer i Stockholm på homofronten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer