På gardsvis til Månetoppen

Mellom Gol og Hemsedal (20 minutter med bil fra Gol), ligger gården som familiens barn nok vil kjenne igjen fra TV.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Den store adventserien på NRK, jul på Månetoppen, ble blant annet spilt inn på Eventyrgarden Huso. Fjøset er av det du bør kjenne igjen fra TV-serien.

Gjestehuset på Huso er stedet for servering og selskap. Foto: Huso/Pers Foto: Pers/Huso
Gjestehuset på Huso er stedet for servering og selskap. Foto: Huso/Pers Foto: Pers/Huso Vis mer

Se mer nedenfor


Gården er en ombygd slektsgård som nå består av 20 bygninger som i stil spenner fra vikingtid til sveitserstil og moderne leiligheter og hytter. Innvendig kan du nyte en kombinasjon av alt nødvendig teknisk utstyr (oppvaskmaskiner, komfyrer etc.) med en ramme av stilen fra gamle hallingstuer. Malte vegger, blondegardiner og bondemøbler.

Bryllup og ferier

- Brudestugu er den minste boenheten, med plass for to - også i badekaret. I vår nyeste stue, Dalastugu, er det plass til ni, forteller Birgit Rustberggard, markedssjef hos Pers på Gol.

Priser fra 1.100 kroner for den billigste vinterperioden i Brudestugu, og fra 1.750 i Dalastugu. Boperiodene er fra søndag til søndag, fredag til søndag eller søndag til fredag. (Noen fra torsdag til søndag og søndag til torsdag.)

- Men vi kan være fleksible på tidspunktene om du ønsker kortere perioder og andre perioder, sier Rustberggard.

Stedet er velegnet til større arrangementer, som bedriftsmarkeringer, jubileer og bryllup. Men du kan også leie de enkelte boenheter privat. Da må du satse på selvhushold, selv om det er serveringsmuligheter i selskapslokalet Gjestehuset i helgene og ferier.

Eventyrgarden Huso
Telefon: 32 02 31 00 (Pers Hotel)
Nettside: Huso

  • På Gol og flere andre steder kan du også nyte sommervarmt badeliv i vinterfjellet. Her er våre tips.

    Tilbake til innledningen

  • Mer om

    Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer