På helihiking i Canada

En herlig dag med helihiking starter på 2.000 meters høyde. Foto: Ole Thomas Halvorsen
En herlig dag med helihiking starter på 2.000 meters høyde. Foto: Ole Thomas Halvorsen Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Vi er kommet til skisesongens høysesong. Nå i mars er forholdene ypperlige, dagene er blitt lange, og når sola skinner, er du sikret en aldri så liten brunfarge etter en dag i bakken.

Siden begynnelsen av januar har DinSide presentert dere lesere for Skiguiden, et program om skiglede i Norge og utlandet.

Skiguiden har holdt det gående i 15 år, og de to som står bak, Lars Bull og Ole Thomas Halvorsen, har det mange vil anse som drømmejobben. De reiser rundt i Norge og resten av verden for å sjekke skiforholdene.

Denne sesongen tar de oss med til flere steder i Alpene, til Canada og til flere skisteder i Norge.

- Serien handler om destinasjoner og om alt som opptar de av oss som står på ski i bakker, sier Lars Bull.

Har du fått med deg alle episodene? Sjekk ut Skiguiden del 1, Skiguiden del 2, Skiguiden del 3, Skiguiden del 4, Skiguiden del 5, Skiguiden del 6, Skiguiden del 7 og Skiguiden del 8.

På helihiking i Canada

Denne gangen befinner Lars Bull seg i The Canadian Rockies. Her skal han bli fløyet inn til et avsidesliggende fjellområde på 2000 moh., hvor de får bruke dagen på å stå offpiste. På slutten av dagen blir de hentet tilbake til lodgen. Dette er altså et opplegg der du selv må tråkke deg opp bakkene du vil stå ned. En skikkelig treningsøkt, altså!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer