På kroppen

Skikkelige klær kan gjøre store utslag på turopplevelsen.

Publisert

Dagens teknomatrialer gjør klærne lette, men den gammeldagse ulla holder fremdeles stand. Dem som klør, skal vite at i dag behandles ulla for å tilpasses sart hud og en rekke andre behov.

Solbriller

Disse fjellsolbrillene sitter garantert på nesa: De er nemlig utstyrt med stenger og strikk. Etter skituren tar du av strikken og får på et blunk street credibility. Brillene er duggbehandlet slik at du beholder gangsynet selv i svette øyeblikk. Skimesteren Bente Skari brukte brillene under ski-VM i Lahti. Brilleutskeielsen koster kr 999 hos Bull Ski & Kajakk AS.

Håndvarmt

Skikkelige votter er et must i fjellheimen. Lill-Sport smeller til med tolags vott. Innerst er det en skikkelig ullfrottévott som garanterer varme lanker gjennom hele fjellturen. Utenpå er det en vindvott med strammestropper og gripemønster. Luksusvotten koster kr 449 hos Bull Ski & Kajakk AS.

Gnagsårhemmende sokk

Ullvangsokken er i åtti prosent ull og resten kunstmaterialer. Sokken er strikket slik at det ikke på noen måte skal gnage under skiture: Blant annet er det elastiske matialer på utsatte områder, og sokken selv er laget i lett ullfrotté. At sokken er varm, er også et pluss.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer