På nett til New York

Først ute var Lufthansa. Nå kommer British Airways joggende etter - snart kan du surfe på vei til New York.

Publisert
Sist oppdatert

Lufthansa er allerede i gang med sitt nettprosjekt på ruten mellom Frankfurt og Washington. Nå melder British Airways at de kommer etter med lignende tilbud til kunder på ruten London - New York.

Flere klasser

Ikke bare surfemuligheter, men også direktesendt TV og radio. Foto: British Airways Plc Foto: British Airways Plc
Ikke bare surfemuligheter, men også direktesendt TV og radio. Foto: British Airways Plc Foto: British Airways Plc Vis mer


Selskapet hevder å arbeide på spreng for å være i lufta med nettilkobling den 18. februar. En Boeing 747-400 som går i ruten mellom London og New York er prøvekanin. Passasjerer som reiser på utvidet turistklasse, forretningsklasse og første klasse får alle muligheter til å surfe, sende og motta e-post og benytte egne bedriftsnettverk fra flysetet. Prøveperioden skal vare i tre måneder. Selskapets egne undersøkelser viser at 75 prosent av forretningsreisende tar med bærbare PCer om bord i flyet, og regner med at behovet for denne tjenesten er stort.

Også direkte TV

Teknologien gjør det ikke bare mulig å surfe på nett. Det blir også adgang til å motta både TV og radio direkte via satellitt.

Verktøy for reiselyst


Skiguiden gir deg lesernes egne karakterer, vurderinger og opplevelser fra norske skisteder. Du kan også avlegge egne stemmer og skrive artikler. Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Fergeguiden er for deg som skal vannveien til Danmark, Tyskland eller Storbritannia. Her kan du finne ut hvem som seiler hvor, og til hvilken pris. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer