På rygg hos Patrick Kluivert

Ta på deg Dolce & Gabbana-trøyen, spenn av stilletthelene og legg deg ned på Patrick Kluiverts sofaer med Middelhavets vakreste mennesker.

Av med skoene og opp strekk deg ut i en av Patrick Kluiverts sofaer i Barcelona i sommer.

Foto: Rudy Bianco/www.cdlcbarcelona.com Foto: Rudy Bianco/www.cdlcbarcelona.com
Av med skoene og opp strekk deg ut i en av Patrick Kluiverts sofaer i Barcelona i sommer.

Foto: Rudy Bianco/www.cdlcbarcelona.com Foto: Rudy Bianco/www.cdlcbarcelona.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ronaldinho, Edgar David, danseren Joaquín Cortés, de spanske toppmodellene Laura Ponte og Martina Klein, og selvfølgelig også restaurantgründeren selv, fotballspilleren Patrick Kluivert, er blant dem som har slengt ut sine forhåpentligvis velpedikyrerte føtter i de arabiskinspirerte sofaene på Carpe Diem Lounge Club i strandkanten i Barna.

Pent, vakkert og pent

- Åååh, der sitter Charlies angels, kommenterer en dame.

Tre piker iført glitteratibukser og killerheals vrikker ved enden til sofaen; mon de får adgang her? Det øvrige klientellet lurer kanskje på det samme der de vrikker kjølig til musikken de innhyrede kjendis-djene serverer.

Carpe Diem Lounge Clubs regler er klare: Har du ikke 400 euro (cirka 3.320 kroner) og en behagelig fasade er det bare å glemme at du noen gang har kunnet tenke deg å slenge deg på sofen i denne loungen. En flaske overpriset champagne er en forutsetning for å få tilgang til sofaene. En cava til 60 euro kvalifiserer ikke til disse fasilitetene. Til tross for at den spanske gjennomsnittslønningen ligger på 1.000 euro, tilsvarende 8.300 kroner, så er man like glade der man henslengt konverserer over champagnekjøleren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer