På ski i bikini

Stryn Sommerskisenter byr på fine forhold. Bruk muligheten mens du har den.

Bikinien har vært rette skiuniformen de siste ukene på Stryn. Foto: Lisa Solum
Bikinien har vært rette skiuniformen de siste ukene på Stryn. Foto: Lisa Solum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Strynefjellet (Stryn Sommerski) er stedet for off piste om sommeren, og kan by på mange gode toppturmuligheter i tillegg.

Den høye beliggenheten på 1600 m.o.h. gjør at det alltid er mye snø på Strynefjellet når de åpner om sommeren. Her finnes både 3 forskjellige heiser, og 9 nedfarter i forskjellige vanskelighetsgrader. Senteret har holdt åpnet siden slutten av mai, og forholdene er fortsatt stabile etter en varm periode de siste ukene.

- Det har vært mye snøsmelting i det siste, og mengdene varierer fra ingenting noen steder på toppen, til fire meter i bunn. Nå er det kaldt om nettene igjen, og vi fikk 30 centimeter nysnø i forrige uke. Kanskje vi klarer å holde oppe til slutten av juli, spår fungerende daglig leder på Stryn Sommerski, Lisa Solum.

Prisene for en tur på ski i sommer ligger på 360 kroner for et dagskort og 320 kroner for et tretimerskort. Hele sentret er oppe.

For å komme deg til Stryn kan du kjøre Nordfjordekspressen eller Møreekspressen som går fra Oslo, eller Ekspressbussen Bergen - Trondheim. Skibussen tar deg med opp til selve skisenteret.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer