På tyske vinger

Det tyske lavprisflyselskapet Germanwings utvider og åpnet i går sitt første tilbud til reisende fra Norge: Direkteflyvinger mellom Oslo og Køln, en av deres to største hubber i Tyskland.

På tyske vinger
Publisert
Sist oppdatert

Gode nyheter til forbrukerne. Det tyske lavprisselskapet Germanwings har valgt å inkludere Oslo i rutenettet sitt - og økt konkurranse er sjelden trist for billettprisene.

Den nye ruten vil gå mellom Oslo og Køln, en av selskapets to internasjonale hubber i Tyskland. Herfra kan du fly videre til en av selskapets 32 andre destinasjoner i Europa.

Billettprisene skal starte på 19 euro (164 kroner), lover selskapet. Vi fant imidlertid ingen billetter til under 394 mellom Oslo og Køln, men flyr du videre er det mulig å få fatt i flybilletter til denne prisen.

Selskapets ruteplan inkluderer flyvninger fra Køln/Bonn til Oslo, Barcelona, Berlin, Bologna, Dresden, Edinburgh, Istanbul, Izmir, Lisboa, London (Stansted), Madrid, Milano (Malpensa), Nice, Paris (Charles de Gaulle), Praha, Roma, Thessaloniki, Venezia og Zürich.

Germanwings er delvis eid av det tyske flyselskapet Lufthansa.

Den tyske byen Køln er blant annet kjent for sitt livlige karneval i februar.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer