Padleeldorado i særklasse

Bli med på den perfekte kanotur.

Publisert
Sist oppdatert

Som 200.000 andre nordmenn, tok DinSides journalist seg en tur ut i skog og mark. Valget falt på en helgetur i telt og kano sammen med far og bror - en forstadsfamilie av tre friluftsamatører.

Friluftsglede

Turen går til Femunden, Norges nest største naturlige innsjø. Planen er å tilbringe dagene i kano og nettene i telt, godt skjermet for vinden.

Til tross for en ustabil værmelding med mye regn, tar vi sjansen og kaster oss ut på den fire timer lange turen fra Oslo til Femunden Canoe Camp - et sted der jeg skal oppleve topp terapi av å sitte alene ved vannkanten med fiskestangen i hånda. Der alt jeg kan høre er det regelmessige "plumpet" fra sluken i det den treffer vannet og min egen hånd i det den stryker fort over ansiktet for å slå vekk myggen.

Om nettene skal jeg ligge side om side med de jeg er aller mest glad i, høre på regnet som putrer på telttaket og nyte den friske luften som treffer lungene for hvert åndedrag.

For ikke å snakke om kanoen, som på dagene drar meg lydløst gjennom vann og gress, og får meg til å føle meg i ett med den flotte naturen jeg omringes av.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer