Pakketur til Oman

CHARTERNYTT: Fra høsten kan du reise på pakketur til Oman med norsk charterselskap.

STS Solresor og Solia arrangeres verdens første charterturer til Oman på den arabiske halvøya.

Foto: Omanet.om Foto: Omanet.om
STS Solresor og Solia arrangeres verdens første charterturer til Oman på den arabiske halvøya.

Foto: Omanet.om Foto: Omanet.om Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det sultanstyrte oljelandet Oman satser nå på turisme. Svenske STS Solresor i Sverige var først ute, men nå har den norske grenen av charterselskapet, Solia, også fått Oman på destinasjonskartet. De første turene starter i oktober og sesongen varer frem til mai, og de reisende flyr fra Oslo, via Stockholm til Oman.

Oman

Oman har har mye å tilby: strender som strekker seg over mange kilometer, sammensatt kultur og befolkning og shopping av sølv, krydder, stoffer og røkelse. Turen går til Salalah hvis natur skiller seg fra hva som ellers finnes på den arabiske halvøya; her er det frodig og grønt.

De som er glade i en tår, bør ha i mente at alkoholservering ikke er tillatt andre steder enn på hotellene.

Fakta

Hovedstad: MuscatInnbyggertall: 2,9 millioner innbyggere, hvorav en halv million er bosatt i hovedstaden Muscat.Språk: ArabiskGjennomsnittstemperatur: Mellom 18 og 27 grader i januar, cirka 30 - 32 i juni og juli.Valuta: Omanske rialer, NOK 100 = 6.03732Reisepris: Med Solia vil en ukes tur koste cirka 6.000 kroner. Det er mulig å kjøpe flybilletter gjennom regulære flyselskaper som KLM, Lufthansa, Air France og British Airways, og du må regne med en billettpris fra cirka 8.000 kroner.Arrangør: SoliaNett: Oman Tourism, Holiday in Oman

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer