Pangavslutning for skifolket

Er du av dem som aldri får nok snø? Da er Hemsedal stedet i helgen - her avsluttes den norske skisesongen med konserter og partys, og ski selvsagt.

Folk og Røvere spiller på Hemsedal til helgen. Foto: Folk og Røvere - www.sohappy.no/folk.html Foto: www.sohappy.no/folk.html
Folk og Røvere spiller på Hemsedal til helgen. Foto: Folk og Røvere - www.sohappy.no/folk.html Foto: www.sohappy.no/folk.html Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er duket for en skikkelig oval helg med ski og fest i salig blanding i Hemsedal. Fra 1. mai er det festival - frem til siste skidag i bakkene søndag 4. mai.

Store festivalnavn

Som en forsmak på sommerens store musikkfestivaler i Norge og Europa, kan det passe med en tur til 1. maifestivalen i Hemsedal. Vibeke Saugestad, Folk & Røvere, Thomas Dybdahl, Klovner i Kamp, Surferosa og Håkan Hellstrøm er navn som krydrer scenene denne helgen i skisenteret. Dessuten er det kveldskonserter på utesteder og hoteller. I tillegg planlegges Big Jump-konkurranse og oppvisning i Big Jump og av motorcross.

Skroll ned for mer.

Priser

Du får overnatting alle dager samt festivalpass for 1.500 kroner. To dager fra 1.215 kroner per person. Festivalpassene inkluderer både heiskort og dagkonserter i skisenteret. Kveldskonserter må du dekke i tillegg.

Klart for party i Hemsedal denne helgen.
Klart for party i Hemsedal denne helgen. Vis mer


Mange meninger om Hemsedal

Mens storheter som Kjetil André Aamodt anbefaler Hemsedal på TV, er ikke DinSides lesere like klare i sin dom. Hemsedal er for så vidt godt likt, og er vurdert av hele 133 lesere i Skiguiden. Men snittkarakteren er på 3,90 (av maks seks), og det gir ikke bedre plassering enn nummer 14. Gode karakterer for kvalitet på løyper og overnatting, dras ned av svakere karakterer på kapasitet og service.

 • Du kan også gi din karakter i Skiguiden.
 • Verktøy for reiselyst


  Skiguiden gir deg lesernes egne karakterer, vurderinger og opplevelser fra norske skisteder. Du kan også avlegge egne stemmer og skrive artikler. Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer