Pangavslutning for skifolket

Er du av dem som aldri får nok snø? Da er Hemsedal stedet i helgen - her avsluttes den norske skisesongen med konserter og partys, og ski selvsagt.

Folk og Røvere spiller på Hemsedal til helgen. Foto: Folk og Røvere - www.sohappy.no/folk.html Foto: www.sohappy.no/folk.html
Folk og Røvere spiller på Hemsedal til helgen. Foto: Folk og Røvere - www.sohappy.no/folk.html Foto: www.sohappy.no/folk.html Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er duket for en skikkelig oval helg med ski og fest i salig blanding i Hemsedal. Fra 1. mai er det festival - frem til siste skidag i bakkene søndag 4. mai.

Store festivalnavn

Som en forsmak på sommerens store musikkfestivaler i Norge og Europa, kan det passe med en tur til 1. maifestivalen i Hemsedal. Vibeke Saugestad, Folk & Røvere, Thomas Dybdahl, Klovner i Kamp, Surferosa og Håkan Hellstrøm er navn som krydrer scenene denne helgen i skisenteret. Dessuten er det kveldskonserter på utesteder og hoteller. I tillegg planlegges Big Jump-konkurranse og oppvisning i Big Jump og av motorcross.

Skroll ned for mer.

Priser

Du får overnatting alle dager samt festivalpass for 1.500 kroner. To dager fra 1.215 kroner per person. Festivalpassene inkluderer både heiskort og dagkonserter i skisenteret. Kveldskonserter må du dekke i tillegg.

Mange meninger om Hemsedal

Mens storheter som Kjetil André Aamodt anbefaler Hemsedal på TV, er ikke DinSides lesere like klare i sin dom. Hemsedal er for så vidt godt likt, og er vurdert av hele 133 lesere i Skiguiden. Men snittkarakteren er på 3,90 (av maks seks), og det gir ikke bedre plassering enn nummer 14. Gode karakterer for kvalitet på løyper og overnatting, dras ned av svakere karakterer på kapasitet og service.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer