Paradisøya du ikke visste om

Drømmereisen er ikke så langt unna...

Publisert
Sist oppdatert

Hvem kunne vel ikke tenke seg et hemmeligholdt lite tropeparadis fylt av delfiner, skilpadder og uberørte strender? I Atlanterhavet mellom Brasil og Afrika finner du nettopp det. For første gang vegrer vi oss for å fortelle sannheten om et reisemål.

- Det er veldig få brasilianere som har muligheten til å se det absolutt fineste av landet sitt. Men har du først nok penger til å komme hit, så kan du bare ikke la være, sier Lucas i det han laster inn fulle lufttanker på dykkebåten Atlantis.

Han er dykkeinstruktør og skal vise meg den delen av øygruppen Fernando de Noronha han mener er absolutt mest sjarmerende - undervannsland. Når flasker og flippers er på plass, putrer vi forsiktig utover mot noen små fuglekledde klipper på nordsiden av den lille hovedøya.

Se deilige bilder fra både over og under vann her...

- Vi har 230 forskjellige typer fisk her, fem haityper og noen ganger ser vi også hvalhai og delfiner når vi dykker. Med 26 grader i gjennomsnitt i vannet året rundt, og helt opp mot 50 meter sikt, har du gode muligheter til å se det meste på et dykk, forteller han i det vi slenger oss over ripa og under bikinilinjen på den brasilianske skjønnheten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer