Paranoiatesten

Fly som blir kapret, terror mot tog og nå sist bomber mot populære turistbyer i Spania. Noen hver kan bli rammet av ferieparanoiaen.

Publisert
Sist oppdatert

6. desember: Syv bombeeksplosjoner i Spania, blant annet i kjente turistbyer.5. desember: 3 irakere og en libaneser arrestert mistenkt for planer om terror mot Iraks statsminister under besøk i Berlin.20. november: Fire svenske nynazister arrestert mistenkt for å ha planlagt massemord og attentat mot politiske motstandere.2. november: Den nederlandske filmregissøren Theo van Gogh drept på åpen gate, et drap som antas å ha sammenheng med hans kontroversiell film Underordning. Følges av uro og massive politiaksjoner flere steder i Nederland.

 • 29. oktober: Den norske ambassaden i Riga stengt etter informasjon om terrortrusler.10. oktober: Minst syv drept av selvmordsbomber i Pakistan.

  Dette er bare et utdrag av de siste ukenes hendelser. Blir du redd for å reise av sånt? Bør du heller være hjemme? Sjekk hvor lettskremt du er i vår paranoiatest.

  0-6 poeng: Reisetips for deg som er utrolig urolig

  Du er redd, men neppe redd for å innrømme det. Sjekk de tryggeste reisetipsene.

  7-16 poeng: Reisetips for deg som er fryktsom men fattet

  Du har innsett at verden er et farlig sted, og liker det ikke.

 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer