Partyøyene i Hellas

Her er de heftigste partytipsene til greske øyloffere, og noen tips om andre festmagneter i Middelhavet.

Publisert
Sist oppdatert

Ios

Ios er av de fleste regnet som den absolutte festvinneren i det greske øyriket. Hit kommer gale og tørste ungdommer fra hele verden, og i nesten hvert hus i Chora og Myloptas er det en bar, et spisested eller en nattklubb. Drikkekonkurranser og fulle tenåringer hører med, men mange blir frelst og kommer igjen år etter år. Dessuten er de som reiser hit målbevisste og vet hvor de vil, for hit går det ingen charterfly. Øya har ikke egen flyplass, og de som reiser hit kommer med båt for eksempel fra Naxos, Mykonos eller Paros. Ios hører til Kykladene.

 • Les innlegg om Ios i Reiseguiden.
 • Kos

  Mange mener dette er en ultimat partyøy, og de som ikke liker utelivet vil nok heller velge seg andre steder for ferien. Ikke mye gresk å spore i partyhovedstaden Kos by, men det er vel heller ikke det klientellet her jakter på. De fremste gatene for deg som jakter på moroa, er Nafklirou og Diakons, og forvent både drikkekonkurranser, skumparty og heftige nachspiel på strendene. Men ikke start for tidlig, tidlig i sesongen var gatene stille helt frem til ti-elleve på kvelden.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer