Påskecruise til Norges skiperler for 2.300 kr

Vil du oppleve noe av Norges beste skikjøring i påsken, men også reise på cruise? Hurtigruten kan gi deg den perfekte kombo.

Publisert
Sist oppdatert

Er du sent ute med påskeplanleggingen, men fortsatt på hugget etter en skikkelig skiopplevelse? Det kan by på problemer.

Det finnes likevel utradisjonelle måter å oppleve norsk påske på sitt beste. Det vil si en blanding av utradisjonelt og tradisjonelt.

Kystveien til perlene

Hurtigrutens påskekampanje på www.velgogseil.no ble nylig lagt ut. Den tradisjonelle kysttransportøren sikter på å fylle avgangene sine med påsketurister som vil oppleve noen av Norges beste skisteder.

- Vi har 17 påskestrekninger lagt ut på velgogseil.no, mange spesialtilpasset skidestinasjoner lett tilgjenglig fra våre anløp. Vi har flere gode skiområder som er tilgjengelig i kombinasjon med Hurtigruten, sier kommunikasjonsrådgiver Stein Lillebo.

Noen av de mest aktuelle destinasjonene hvor du kan gå i land er Ålesund med Strandafjellet og Sunnmørsalpene, Ørnes med toppturer og opplevelser på Glomfjord Alpinsenter, eller Svolvær i Lofoten, verdensberømt område for sine muligheter for toppturer.

Tromsø har også fjelltopper, Fjellheisen og alpinsenteret i Kroken. Skjervøy stiller med de kjente Lyngsalpene. Alle er steder som burte mette en skikjører i påsken og er lett tilgjengelige med Hurtigruten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer