Påskekonkurranse - bli med og vinn!

DinSide Reise lanserer nå årets påskekonkurranse. Her kan du finne frem til forskjellige steder og ord i tilknytning til reise. Tilsammen gir de løsningsordet som er svaret på konkurransen.

Publisert

Bli med i vår lille påskekonkurranse som er laget i god norsk påsketradisjon! Finner du frem til løsningsordet kan du være med i trekningen om å vinne en tykk fleece-genser fra DinSide/Russel Athletic. I tillegg kan fire personer vinne én reiseguide hver til et reisemål de selv ønsker.

Ett ord, flere ledetråder...

For å være med i trekningen må du løse rebusen. Det kan du gjøre på to måter: Enten løser du den første oppgaven direkte. (Se lenger ned på denne siden) Greier du det, får du et løsningsord som passer i det loddrette, orange feltet.

Greier du det ikke i første omgang kan du få hjelp ved å løse oppgavene fra én til åtte. Løsningsordene her passer inn i de vannrette kolonnene. Disse oppgavene finner du i linkene til venstre.

Løsningsordet, åtte bokstaver

Her vil vi vite navnet på en by som sies å være den eldste i verden hvor det fremdeles bor mennesker. Gjennom byen renner en hellig elv, og religionen står svært sentralt i alt som skjer her.

Om du trenger hjelp til å finne løsningen kan du prøve deg på oppgavene fra én til åtte som du finner i linkene til venstre.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer