Påskens reisekupp

Sydenreisene er populære og dyre i påsken, men på høyfjellet er det muligheter for gode kjøp.

Gran Canaria er påskens billigste sydendestinasjon.
Gran Canaria er påskens billigste sydendestinasjon. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Billigste sydenreise i påsken er en uke på Gran Canaria for 3.995 kroner. Men kan du vente til helligdagene er over, kan du finne gode priser til sol og sommer.

Er du ute etter gode kjøp i påsken, bør du kanskje sette kurs for fjellet. Tar du ferien i første halvdel av påsken, kan du få hotellopphold til svært rabatterte priser.

Vi gjør oppmerksom på at prisene i denne artikkelen er innhentet 10. april. Sydenprisene er hentet fra vår Restplassliste, som oppdateres hvert 10. minutt døgnet gjennom. Restplasstilbudene kan endres fra minutt til minutt, så vi må derfor ta forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet.

Skroll nes for å se reisekuppene.

Solreiser

Det er langt mellom de store kuppene til Syden-destinasjonene i påskeferien. Dersom du ønsker å reise palmesøndagshelgen, er det billigste en to ukers tur til Gran Canaria med avreise fra Bodø – for 3.595 kroner. Har du kun påskeuken å gjøre på, er billigste tur en uke på Gran Canaria for 3.995 kroner. Avreise er i dag, fredag 11. april.

Dersom du kan utsette avreisen til rundt 18./19./20. april, er det hyggeligere priser i sikte. Billigst uavhengig av avreisedato er fly Oslo-Rhodos for 998 kroner eller fly og en uke med hotell inkludert for 1.298 kroner. Avreise er 20. april.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer