Påskesyden for 3.000 kroner

Du har fortsatt sjansen til å nyte påsken i sola. Det koster fra 3.000 kroner. Kan du reise før eller etter høytiden kommer du unna med å betale fra 2.000 kroner.

Publisert
Sist oppdatert

Ikke overraskende er det tynt med ledige sydenturer i påskeferien. Men noen få fant vi, da vi sjekket tilbudene gjennom vår restplassoversikt. Vi gjør oppmerksom på at prisene er hentet 17/3, og tar forbehold om prisendringer og utsolgte reiser.

Den billigste sydenpåsken får ålesundere som kunne tenke seg å tilbringe påskeuka på Kreta. De må ut med 2.998 kroner, men da er overnatting ikke inkludert. For 3.498 kroner er overnatting inkludert.

Bodøværingene kan reise til samme øy for 3.198, også dette uten overnatting. Vil de ha hotell inkludert, må de ut med 3.698 kroner.

Den billigste sydenpåsken for siddisene kommer på 3.855 kroner og går til Antalya. Med overnatting koster samme turen 4.395 kroner.

Østlendingene kan også reise til Antalya, og må ut med 3.795 kroner uten overnatting, og 3.995 kroner med.

Den billigste påsketuren vi finner for bergenserne går også til Tyrkia, og koster 4.995 kroner uten overnatting. Det er kanskje litt heftig for en uke. Dessuten har vi hørt at det er spådd en særdeles solfylt vår i Bergen i år, så da er det kanskje like hyggelig å feire påsken hjemme.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer