Påskeferie – værmelding:

Påskevinneren

Slik blir været i den første delen av påska.

STRAND OG SOL: Østlandet og områdene østafjells har størst mulighet til å få sol og varme i påska. Men det kan bli fint mange andre steder også. Foto: Odd Roar Lange
STRAND OG SOL: Østlandet og områdene østafjells har størst mulighet til å få sol og varme i påska. Men det kan bli fint mange andre steder også. Foto: Odd Roar Lange Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Har du begynt å planlegge påska? Da kan det være greit å vite at det ikke er noen grunn til å pakke bort votter, lue og vinterjakke riktig ennå. Og sommerdekkene kan du med fordel la ligge i garasjen litt til. For vinteren vil ikke slippe taket.

Men, det er lysning i sikte.

Usikkert, helt sikkert

For vakthavende meteorolog Eirin Walstad Ristesund og hennes kolleger ved Meteorologisk institutt er det krevende dager med tanke på å varsle påskeværet.

- Alt er veldig usikkert på grunn av et stort lavtrykk som beveger seg fra vest til øst og som vil påvirke det norske påskeværet både i nord og sør. For palmehelga har vi en viss oversikt, men også her er det et usikkerhetsmoment. Og når det kommer til dagene i den stille uka er det svært usikkert akkurat nå. Derfor kan situasjonen endre seg, sier Ristesund.

Vinter i nord

Oppholder du deg i de nordlige landsdelene så er det temmelig sikkert at det blir vinterlig og snø. Aller mest i de østlige områdene av Finnmark, Troms og Nordland, med muligheter for litt opphold og kanskje sol hvis du er ut ved kysten i vest.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer