Pass deg for tyven her!

Du bør passe ekstra godt på veska i disse byene.

Lommetyvene florerer i Barcelona, og sørlig langs La Rambla. Foto: Wikipedia
Lommetyvene florerer i Barcelona, og sørlig langs La Rambla. Foto: Wikipedia Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Reisenettjenesten TripAdvisor har blinket ut verdens verste byer med tanke på risiko for å bli utsatt for lommetyver. TripAdvisor har mange millioner brukere hver uke, og der kan du lese over 25 millioner anmeldelser og meninger om hoteller, steder, restauranter og annet.

Slik svindles du i ferien

Med de mange millioner anmeldelsene som bakgrunn, har TripAdvisor satt sammen en liste med ti storbyer hvor du bør passe ekstra godt på verdisakene dine. I tillegg bemerker de at utendørsattraksjoner i europeiske storbyer er spesielt attraktive oppholdssteder for veskenappere og denslags - så vær generelt årvåken på slike steder.

Stjeler bagasje på Gardermoen

1. Barcelona, SpaniaLas Ramblas utpekes spesielt som stedet der det vrimler av lommetyver. Det fikk Robin Hotledal og Louise Koren Dahll oppleve i sommer. De klarte uten å vite det å feste gjerningsøyeblikket da lommetyven slo til på kameraet. Se den frekke tyven på bildet her.

2. Roma, ItaliaSe spesielt opp på populære attraksjoner, som Trevifontenen eller Pantheon. Mange Roma-attraksjoner er travle og folkefulle. Les om DinSide journalistens opplevelse i Røverstaten Roma.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.