Passer best i dagbokform

Hvem er interessert i en skuespillers togtur til Otta, en grafisk designers interrailtur medhørende diverse kjærlighetsdisputter, eller en frilansjournalists betraktninger rundt det å skulle skrive i denne boken?

Passer best i dagbokform
Publisert
Sist oppdatert

Ikke vi i alle fall. Men uansett så finner du totalt 41 reiseskildringer av svært varierende interesse, i boken Over alle grenser. Frontansiktet som skal selge boken er Silje&Sigurd- og Torsdagsklubb-Silje, men skribentene i denne nye boken fra Kagge Forlag er 41 kjente og ukjente kvinner – hvor de aller fleste faller i den siste kategorien.

Dette kan du lese

Kikkeren i oss kunne sikkert funnet interesse i kjente menneskers eksotiske reiseskildringer. Og på dette området blir vi delvis tilfredsstilt gjennom skildringer ført i pennen av kjente navn som Sossen Krogh, Janne Rønningen og Siri Lill Mannes. Fru Krogh tar oss med på en reise til Japan, Janne Rønningen deler sine personlige betraktninger rundt en flytur fra Sri Lanka, og Siri Lill Mannes tar oss med på en flyreise til Kaukasus 11. september 2001.

Foruten ”kjendisenes” reiseminner, kan du i boken lese mer og mindre personlige reiseminner fra ukjente kvinner rundt i Norges land. Skildringene omhandler alt fra familiereiser til kjæreste-reiser, venninnereiser og singelreiser. Du får bli med til Praha, Trøndelag, Frankrike og Stillehavsøyer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer