Coronaviruset

Penger tilbake for avlyst cup, treningsleir eller arrangement?

Avlyst cup, treningsleir eller arrangement? Slik kan du få pengene tilbake.

AVLYST CUP, TRENINGSLEIR ELLER KONSERT? Det er dyrt å dra på cup og treningsleir, så hva skjer med egenandeler du kanskje har betalt for deltakelse og reise, dersom arrangementene blir avlyst i lys av corona-situasjonen? Du kan ha krav på refusjon både av egenandeler til cuper og treningsleire og til konserter og andre arrangementer som ikke blir noe av. Og i verste fall kan forsikringen hjelpe deg - selv om det ikke er alle forsikringsselskapene som dekker det. Foto: NTB scanpix
AVLYST CUP, TRENINGSLEIR ELLER KONSERT? Det er dyrt å dra på cup og treningsleir, så hva skjer med egenandeler du kanskje har betalt for deltakelse og reise, dersom arrangementene blir avlyst i lys av corona-situasjonen? Du kan ha krav på refusjon både av egenandeler til cuper og treningsleire og til konserter og andre arrangementer som ikke blir noe av. Og i verste fall kan forsikringen hjelpe deg - selv om det ikke er alle forsikringsselskapene som dekker det. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Corona-situasjonen gjør at veldig mange sportsarrangementer, cuper, konserter og andre arrangementer som involverer store folkemengder, er avlyst.

Populære Dana Cup i Danmark har allerede meldt at de har avlyst årets cup, og det hersker fremdeles usikkerhet rundt årets Gothia Cup i Sverige - også hva som skjer med tanke på å reise til utlandet generelt. Hva som skjer med Norway Cup, er heller ikke avgjort ennå.

Hva gjør du dersom du eller andre i familien er påmeldt cuper, treningsleire eller har billetter til arrangementer i utlandet eller i Norge i løpet av sommeren? Kan du få refundert deltakeravgifter, egenandel til sportsklubben eller billettutgifter til arrangementer som konserter og annet?

Og hva med selve reisen og overnattingen du kanskje har bestilt, når arrangementet er avlyst?

- Krav på refusjon

- Det man har betalt for avlyste arrangementer vil man normalt kunne kreve refundert, sier Pia C. Høst, leder av forbrukerdialog i Forbrukerrådet, til Dinside.

Dette gjelder ifølge Høst også eventuelle egenandeler for eksempelvis cuper eller treningsleire, innbetalt til sportsklubber.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer