Phukets beste strender

Lyst til å finne en "hemmelig" strand på Phuket? Her er seks forslag.

Thailand har drøssevis av vakre strender.  Foto: Bianca Venter
Thailand har drøssevis av vakre strender. Foto: Bianca Venter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Phukets mest besøkte strender ligger i Patong, Karon og Kata. Her er du ikke alene, og her finner du solsenger på rekke og rad, bananbåter, strandbarer og liv og røre.

Frister det mer med en roligere strand? De finnes - også på Phuket.

Thailands største ferieøy har over 40 strender, og selv om mange av dem er godt kjente, og står i alle turistguidene, finnes det et knippe strender som er mer eller mindre ukjente. De fleste av dem ligger nord på øya.

Banana Rock Beach Denne stranda er ikke stor, men veldig vakker, og med finkornet sand. Den ligger i nord, mellom Bang Tao Beach og Nai Thon Beach. Her er én strandrestaurant, ellers er det naturen som råder. Stranda ligger mellom Phuket flyplass og Laguna, på øyas nordvestlige side.

Paradise Beach Denne stranden ligger på tuppen av halvøya sør for den kjente stranda Patong. Den er ikke like øde som Banana Rock, men det er ikke mange av strandgjestene i Patong som finner veien til Paradise Beach. Bunnen er steinete, men det er fine snorklemuligheter her. Det finnes en restaurant her som også leier ut solseng. Freedom Beach Denne stranden ligger på samme halvøy som Paradise Beach, men ligger nærmere Karon Beach enn Patong. Stranda kan bare nås med båt. Her er det flott å bade og snorkle, og det finnes et par restauranter, også. Perfekt for en dagstur.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer