Pinlig protestaksjon

Danske ungdommer ville protestere mot kleskodene i badeland, men feiget ut på aksjonsdagen.

Publisert
Sist oppdatert

Den i helgen varslede aksjonen mot kjønnsfikserte krav til badetøy i Danmark, ble til slutt en pinlig affære. De fleste aksjonistene sviktet i siste øyeblikk, mens de som møtte opp ikke turde å tøyle tekstilkravene nevneverdig.

16 unge hadde meldt seg på aksjonen med det fengende navnet Kjønnskaotisk badedag, men kun et fåtall møtte opp i svømmehallen Spanien i Århus.

Planlegger toppløs badeprotest

Det var varslet om menn i bikini og damer i shorts, men de seks som møtte opp våget ikke å kaste klærne, melder Århus Stiftstidende.

Fikk ikke låne bikini

De to mannlige deltakerne stilte i store shortser; En med bikinitopp til, og den andre med badedrakt under, og det som unnskyldning at han ikke hadde fått låne sin søsters bikini.

De kvinnelige deltakerne kledte seg i bikini, tvert imot hva man skulle forvente. Et par aksjonister skal ha droppet bikinitoppen - under vann - men adlød straks ordren fra badevakten om å ta toppen på igjen.

Og så var aksjonen over ...

Ta med bikinien, og besøk verdens største svømmebasseng


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer