Pinupenes campingdrøm

For glade hippier, USA-elskere og nostalgikere.

Publisert
Sist oppdatert

- Reis tilbake i tid, der du en gang hørte til, og ha en bekymringsfri ferie!

Slik er velkomstmeldingen på nettsiden til Belrepayre Airstream & Retro campsite. Den lille campingplassen ligger cirka fem mil fra Carcassonne sørvest i Frankrike, og er en innertier for deg som føler at tiden går litt for fort.

Franskmenn har som kjent sine særegenheter, og dette er intet unntak - selv om konseptet må sies å være ganske så amerikansk.

Eierne av campingplassen har lagt sin elsk på campingvogner av merket Airstream. Nostalgiske vogner som har blitt produsert de siste 75 årene i USA, og som etterhvert har oppnådd ikon-status i retrosjangeren. Den klassiske vognen er silver bullet og ser ut som nettopp det. Stilige runde former i blankpusset aluminium. Du har sett dem på filmer og TV, og campingplassen i Frankrike satser på de gamle klassikerne.

Lei en klassiker

Om du ikke har din egen Airstream, så tilbyr nemlig campingplassen utleie av vogner i forskjellige klasser. Det er ikke bare utenpå vognene er retro, men innsiden er dekket og gjennomført i samme stil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer