Pirrende flypupper

Flytur med pupper i fokus - only in America.

Hooters Air fronter sine fordeler ...
Hooters Air fronter sine fordeler ... Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mikroselskapet Hooters Air flyr bare til fire destinasjoner, men får likevel oppmerksomhet som andre transportbedrifter bare kan drømme om. Og hvorfor det? Jo, se navnet og antrekket til flyvertinnene - da forstår du nok.

Skroll ned for mer.

Noe å se på

Nå er det faktisk ikke slik at hooter-damene egentlig er flyvertinner om bord på rutene som går mellom partybyen Myrtle Beach i Sør-Carolina, og henholdsvis Newark, Atlanta og Baltimore. De skal veksle mellom å servere på Hooters-restaurantene i Myrtle Beack, og delta om bord på flyselskapets turer. De har ingen flyvertinnetrening, og fungerer først og fremst som underholdere for passasjerene selskapet håper å lokke til seg med en av bransjens mest banale konsepter; lettkledte damer og lave priser.

Men banale konsepter kan selvsagt vise seg å fungere - i USA er konkurransen i lufta sterk, og kampen om passasjerer og oppmerksomhet stor. Damer med velformede fordeler på flyet kan derfor være akkurat riktig medisin for å holde et nystartet selskap i lufta.

Pupper med historie

Prisene for å fly med de hvit-orange flyene starter på 99 dollar per vei (737 kroner), og foreløpig skal det være godt med plass i følge en reportasje i Washington Post.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer