Piss i pose

Når nøden er stor, er løsningen ganske enkel.

Pocketoilet løser problemet for den tissetrengte. Foto: Ardern Healthcare
Pocketoilet løser problemet for den tissetrengte. Foto: Ardern Healthcare Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Der sitter du bak rattet i en endeløs kø som omtrent ikke rikker seg av flekken. Og du må tisse. NÅ!

Eller kanskje du er på musikkfestival, har drukket litt for mange øl, og nå med fortvilelse ser at køen til toalettene er lange som vonde år. Hvordan skal du klare å holde deg?

Les også: Rasteplass - hvor da? Ikke lett å finne langs norske veier

Lommetoalett

Løsningen kommer i form av Pocketoilet eller TravelJohn. Dette er tisseposer som består av en pute laget av et stoff som trekker til seg urinen og umiddelbart gjør den om til en luktfri gele. Dermed blir det null søl selv om du faktisk sitter der i bilen din og later vannet, eller sniker deg bak ølteltet på festivalområdet for å lette blæren.

Tisseposer som dette ble først utviklet for bruk av astronauter. Det sier seg selv at det kan bli ganske guffent dersom noen prøver å tisse på annen måte i vektløs tilstand...

Hun hadde trengt den: 21 timer på buss uten fungerende toalett - Jeg trodde jeg skulle svime av!

TravelJohn skal kunne brukes av kvinner også. Foto: TravelJohn
TravelJohn skal kunne brukes av kvinner også. Foto: TravelJohn Vis mer


Også for kvinner

Mens Pocketoilet egner seg best for menn, lover firmaet bak TravelJohn at kvinner også kan bruke dette "mobile urinalet". TravelJohn har nemlig en plastikkopp som gjør at kvinner også treffer posen.

Her skal det nok litt øvelse til. En bekjent av skribenten testet noe lignende da hun deltok på en skiekspedisjon på Grønland. Det gikk dårlig, og resulterte i at hun måtte skifte tre lag stillongs og tykk skibukse der ute i 30 kalde grader...

TravelJohn koster rundt 55 kroner stykk, mens Pocketoilet koster rundt 35 kroner. De kan begge kjøpes på nettet, for eksempel på Ardernhealthcare.co.uk eller Traveljohn.co.uk.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer