Piz Buin

Solkremprodusenten utfyller sortimentet med selbruningsprodukter.

Publisert
Sist oppdatert

Piz Buin Self Tan Lotion kommer i en lubben tube med skrukork. Innholdet er 150 ml med brun lotion. Bruksanvisningen er på norsk-svensk, og produsenten sier at fargen skal komme etter 30 minutter. Om du vil vedlikeholde fargen smører du deg cirka hver 4. dag, om du vil bli brunere gjentar du smøringen oftere. Kan brukes på hele kroppen.

Fargen hjelper

Kremen er lett å få jevn på grunn av fargen, og virker ikke klissete. Den gir en rask solbrent look, men fargen kan virke litt kunstig og forsvinner dessuten raskt. Vi syns ikke hver 4. dag holder for å opprettholde brunfargen. Lukten er heller ingen vinner, dette blir for sterkt og for mye, men de som er vant til solproduktene fra Piz Buin vil kanskje få assosiasjoner til sommer.

Spray for ekstra farge

Piz Buin har også en sprayvariant for ekstra farge, Self Tan Spray Max. Den kommer i aerosolflasker med 150 ml til en pris på 139 kroner. Bruksanvisningen er grundig og på norsk-svensk. Som for kremen opplyses at farge kommer etter en halv time, og at du må gjenta hver 4. dag for vedlikehold, oftere for mer farge. Sprayen er fargeløs.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer