Piz Buin

Solkremprodusenten utfyller sortimentet med selbruningsprodukter.

Publisert
Sist oppdatert
Piz Buin
[Ugjyldig objekt (NAV)]
Coppertone på testerens venstre hånd, Piz Buin på den høyre.
Coppertone på testerens venstre hånd, Piz Buin på den høyre. Vis mer


Piz Buin Self Tan Lotion kommer i en lubben tube med skrukork. Innholdet er 150 ml med brun lotion. Bruksanvisningen er på norsk-svensk, og produsenten sier at fargen skal komme etter 30 minutter. Om du vil vedlikeholde fargen smører du deg cirka hver 4. dag, om du vil bli brunere gjentar du smøringen oftere. Kan brukes på hele kroppen.

Fargen hjelper

Kremen er lett å få jevn på grunn av fargen, og virker ikke klissete. Den gir en rask solbrent look, men fargen kan virke litt kunstig og forsvinner dessuten raskt. Vi syns ikke hver 4. dag holder for å opprettholde brunfargen. Lukten er heller ingen vinner, dette blir for sterkt og for mye, men de som er vant til solproduktene fra Piz Buin vil kanskje få assosiasjoner til sommer.

Spray for ekstra farge

Piz Buin har også en sprayvariant for ekstra farge, Self Tan Spray Max. Den kommer i aerosolflasker med 150 ml til en pris på 139 kroner. Bruksanvisningen er grundig og på norsk-svensk. Som for kremen opplyses at farge kommer etter en halv time, og at du må gjenta hver 4. dag for vedlikehold, oftere for mer farge. Sprayen er fargeløs.

Vår mannlige tester syns ikke den lukter bra, men at den var lett å ta på. Resultatet ble nesten like mørkt som den mørke fra Coppertone, men mye jevnere.

  • Konklusjon: Se testresultatene i sammendrag

  • Vi bryr oss om ditt personvern

    dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

    Les mer