Planlegg ferieåret 2008

Det er lurt å begynne å tenke årets ferier nå. Se når feriene faller i år, og les våre ferietips.

Publisert
Sist oppdatert

Kvapp du til da ringeklokken røsket deg ut av din dypeste søvn til første arbeidsdag etter juleferien? Kjenner du at en aldri så liten post-ferie depresjon sniker seg på?

Ikke fortvil! Vi er inne i et nytt år, og foran deg har du minst 25 blanke og ubrukte feriedager du kan fylle med hva du vil!

Legg til syv helligdager, og 104 lørdager og søndager, så sitter du igjen med i hvert fall 136 fridager i 2008!

Det gjelder selvsagt å planlegge litt på forhånd, dersom du ønsker å få mest mulig ut av de dyrebare feriedagene dine.

Snart vinterferie

Neste runde med skoleferie er vinterferien, som de fleste fylker har lagt til uke 8, altså fra 18. til 24. februar. Noen fylker har valgt uke 7 eller 9. Nordland drøyer det til uken før påske, og dermed får alle skolebarn der en god og lang toukers ferie.

Lurer du på når det er skoleferie? Sjekk vår ferieoversikt

Har du tenkt deg på sydentur eller på storbyferie i perioden det er vinterferie, bør du være kjapp med å bestille. De billigste turene og flybillettene er nok revet vekk for lenge siden. Har du imidlertid mer lyst til å tilbringe vinterferien på fjellet med ski på bena, har du fortsatt mange muligheter. Vår erfaring viser at selv rett oppunder ferien er det mulig å få leid hytter, leiligheter eller hotellrom på selv de mest populære skisentrene som Trysil, Hemsedal eller Gaustablikk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer