Planlegg ferien med DinSide Reise

Når kan familien reise på vinterferie, hvilke skibakker er de beste – og hva koster danskebåten? Vi har reiseverktøyene som gjør ferieplanleggingen enklere. Her finner du dem:

Publisert
Sist oppdatert

Restplasser

Vårt best besøkte verktøy er restplasslisten. Dette er stedet å gå for deg som er på jakt etter en billig ferie. Her finner du i hovedsak solferier, men du kan også finne byferier og skiferier. Søk etter billigreiser i Norge, Sverige og Danmark – og sorter etter laveste pris eller ønsket dato. Du kan også få restplassvarsling som SMS til din mobiltelefon, klikk her for å lese mer om det.

Chartersøk

Dette er stedet for deg som planlegger å reise på chartertur, men som ikke helt har bestemt deg for selskap. I vårt chartersøk kan du søke etter charterreiser som tilbys av de største turoperatørene i Norden. Du søker på avreisested, ønsket destinasjon, ønsket måned og ønsket makspris – og vips, så har du en liste med mulige reiser som passer akkurat deg. Glimrende til å sammenlikne prisene fra de forskjellige charteroperatørene.

Reiseguiden

Reiseguiden er lesernes eget forum. Her kan du lese rundt 800 artikler med opplevelser og tips fra hele verden, og du kan se hvordan nesten 10.000 lesere vurderer forskjellige steder på mat, service, prisnivå med mer. Du kan også legge inn dine egne vurderinger og skrive egne reisebrev.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer